HTML

blogopedus

Ez egy kedves, barátságos napló, mindenkinek, akit érdekelnek az autók.

Friss topikok

Dacia Logan Steppe - "egyszerűen a jövő"

2008.06.25. 21:23 blogopedus

Ideje megtanulnunk másként gondolkodni a Dacia-ról.

 

 

 

 

 

 

 

 

tovább is van...

3 komment

Címkék: marketing tech hírek dizájn élet szórakozás utazás autó divat gondolatok életmód érdekesség gondolatébresztő ismeretterjesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://blogopedus.blog.hu/api/trackback/id/tr26539469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helleluja 2008.06.26. 06:24:33

Szerbusztok wippon -döccsösök!
Egyre computerizáltabb kaka kezd lenni minden, amikor ténleg végül olyanok leszünk, min ha egy majmot beültetnek egy caddilakba, amiko kinjába össze kakilja meg vizeli magát?
Namcsak a hibásodási lehetőségek, hanem direkt arra mennének, ami gyalázat, mert irtó zarok kezdneek lenni, nemcsak a kocsik, hanem minden, majdnem használhatatlan attól a pinnyalattól, mikor... jaj de jól jártam, holott olcsó husnak hig a leve? Jah, ha olcsó lenne, mert most az egekbe vágták a benzint, (gázolajt vagy diselt) rothadt rablás, hasznavehetetlen minden!
Mondjuk én irtó hülyének érzem magamat, mig mindenki bele van merülve nyagik, a csisásba?
Fidelem, a legyegyszerübb megoldások, mindent egyszerüsiteni kellen, meg hibásodási lehetősegeket, nem csak ugy, hogy abszi ulti 21 század acél -ötvözet, (space age) hanem minél kevesebb az alkatrászek, hisz felverték 100 ezertől millókra, nembeszélve a tiszta zar computerizállás, hogy nem tudd variálni, vagy egy olyan gondolat, hogy esetleg átállitod hidrogénra!
Vettem dachiát, irtó zar, 3000 ezer Kmtr után, dobbhatod a autó -dög temetőbe? Vagy robbants fö! Pösze csak gondolatba, meg a hibákat jobb megelőzni?
Óh egy afa romeó...fenéket, jobb ha mi csinálunk magunknak mindent, főleg utódokat?

Gyurkovics · http://gyurkovics-zsolt.freebase.hu 2008.09.21. 18:20:07

Zhejiang Jonway UFO Shuanghuan CEO SUV Mega Aixam Dr5 Gonow hivatalos forgalmazója Magyarországon: gyurkovics-zsolt.freebase.hu

Gyurkovics 2009.01.31. 04:47:45

gyurkovicszsolt.fw.hu

Tisztelt Látogatók! Kénytelenek voltunk létrehozni új fórumot, mert az előzőt Gyurkovics Zsolt kérésére megszüntették. Ugyanis nem tudott kibékülni azzal a ténnyel, hogy sok ember akit becsapott hozzászólt a témához. Ez a fórum, mint az előző is, nem rágalmazás céljából jött létre. Megkérünk mindenkit, aki eddig is követte figyelemmel a fórumot, hogy írja le milyen tapasztalatai vannak, vagy voltak a Gyurkovics Úrral. Ez a fórum Nem hamis valótlan félrevezető rágalmazást és lejáratást tartalmaz, ahogy a Gyurkovics Úr írta a saját honlapján: www.gyurkovicszsolt.hu A fórum Nem MEGA-HUNGARY Kft lejáratása céljából jött létre, és nem sérti a MEGA-HUNGARY Kft valamint Gyurkovics Zsolt személyi és üzleti jogait, ezért megkérünk mindenkit aki szeretne megosztani a véleményeket, hogy Ne fenyegesse és Ne állítson valótlan dolgokat, hanem csak az igazságot írja le, hogy a jövőben senki ne legyen átverve, megkárosítva, becsapva.
gyurkovicszsolt.fw.hu
süti beállítások módosítása