HTML

blogopedus

Ez egy kedves, barátságos napló, mindenkinek, akit érdekelnek az autók.

Friss topikok

Naturmobil - állati (jó) alternatív hajtás!

2008.06.24. 21:11 blogopedus

Az iráni tanulmányautó olcsó, állatbarát, károsanyag-kibocsátása szinte nincs és kétféle üzemmódban is működik.

 

 

 

 

 

 

 

 

tovább is van...

4 komment

Címkék: marketing tech hírek dizájn élet szórakozás utazás autó divat gondolatok életmód érdekesség gondolatébresztő ismeretterjesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://blogopedus.blog.hu/api/trackback/id/tr11537780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helleluja 2008.06.25. 07:49:17

Szerbusztok lóbuszosok?
Nem csoda hogy ki akarják robbantani a III. wallagháborut, hisz nem nagyon lehet hülyeteni a szegény népeket többet?
Rengetek nagyszerü megoldásokat láttam, többek közt, még mindig Horváth István hidrogén -carbulátorja, amihez hagyományos motrok, de kristálszilikonból, ami fillérekbe kerül, az előállitása is.
Aztán, a franciák süritett levegős megoldás, de az ujabb ingaórás meghajtásu, ugy generátorok, mint ezekkel szinte minden fillérekbe kerülne. Hallottam hogy a magyaroknak van valami csoda száraz akkumulátor, ami örök életü, szóval csak ki kell kapcsolnuk a hullarabló adóztatókat, meg akik most mindent csak hatalmas sáplásos megoldások, s itt van a Kánaán?
Feltétlen bevonnám az egész magyar népet nemcsak csonka bonga orzágunkba, hanem az egész nemcsak a föld kerekseggén, hanem az egekbe mennyekbe, mert néllülök ez az egész egy lófingot ér?
Na, ha gyerekek maradunk sose halunk meg!

Gyurkovics · http://gyurkovics-zsolt.freebase.hu 2008.09.21. 18:20:39

Zhejiang Jonway UFO Shuanghuan CEO SUV Mega Aixam Dr5 Gonow hivatalos forgalmazója Magyarországon: gyurkovics-zsolt.freebase.hu

Gyurkovics 2009.01.31. 04:48:16

gyurkovicszsolt.fw.hu

Tisztelt Látogatók! Kénytelenek voltunk létrehozni új fórumot, mert az előzőt Gyurkovics Zsolt kérésére megszüntették. Ugyanis nem tudott kibékülni azzal a ténnyel, hogy sok ember akit becsapott hozzászólt a témához. Ez a fórum, mint az előző is, nem rágalmazás céljából jött létre. Megkérünk mindenkit, aki eddig is követte figyelemmel a fórumot, hogy írja le milyen tapasztalatai vannak, vagy voltak a Gyurkovics Úrral. Ez a fórum Nem hamis valótlan félrevezető rágalmazást és lejáratást tartalmaz, ahogy a Gyurkovics Úr írta a saját honlapján: www.gyurkovicszsolt.hu A fórum Nem MEGA-HUNGARY Kft lejáratása céljából jött létre, és nem sérti a MEGA-HUNGARY Kft valamint Gyurkovics Zsolt személyi és üzleti jogait, ezért megkérünk mindenkit aki szeretne megosztani a véleményeket, hogy Ne fenyegesse és Ne állítson valótlan dolgokat, hanem csak az igazságot írja le, hogy a jövőben senki ne legyen átverve, megkárosítva, becsapva.
gyurkovicszsolt.fw.hu
süti beállítások módosítása